Begeleiding

COMMUNICEREN EN KEUZES MAKEN

Het is niet altijd eenvoudig om uit te maken welke opdracht je bij welke drukker plaatst.
Als opdrachtgever denk je vooral aan de inhoud en de vorm. Maar wat is voor een bepaald drukwerk het mooiste papier? Welk papiergrammage is het meest geschikt? Moet het in quadri of in pantone gedrukt worden? En hoe zit het met de afwerking of inbinding?

De keuze van een drukker heeft een behoorlijke invloed op het resultaat en op de prijs die je ervoor betaalt. Onze contacten waarderen het enorm dat we hen helpen bij hun ideeën en een te besteden budget.
Kom gerust langs of neem contact op via telefoon als u vragen heeft.

BEGELEIDEN EN OPVOLGEN

Omdat we vaak de vraag krijgen van klanten om het proces van drukwerkbegeleiding over te nemen, bieden we dit ook aan als extra dienstverlening. Geen zorgen, wij zorgen voor de rest. Soms maken we een klant blij door nog op tijd, voordat we gaan drukken, een ingeslopen typefoutje van de klant op te merken en dit tijdig even terug te communiceren.

Het merendeel van de opdrachten doen we onder ons eigen dak, maar sommige werken moeten elders worden ondergebracht. We bouwden doorheen de jaren een netwerk uit van goede, betrouwbare partners. Zo kunnen we steeds een scherpe prijs en een uitstekend resultaat garanderen.