Over 3Plus

HET TEAM

Peter Denoo

is al dertig jaar actief in de grafische sector, o.a. als mede-oprichter en afgevaardigd bestuurder van Artwork Systems Group nv. In 2010 stapte hij als aandeelhouder en afgevaardigd bestuurder in 3Plus, waar hij vandaag de algemene leiding op zich neemt.

Sabine Lateur

werkte 15 jaar als zelfstandig grafisch vormgever en daarna enige jaren als projectcoördinator bij een communicatiebureau.
Ze is de teamverantwoordelijke van 3Plus, maakt de planning, berekent de calculaties, volgt de orders op en is het aanspreekpunt voor onze klanten.

    

 

David Maeyens

is wellicht een van de meest ervaren digitale drukkers in België. Hij werkt sinds 1999 bij 3Plus aan de HP Indigo digitale pers en is gepassioneerd door workflow-automatisering en grafische software.

Annelies Vereeken

werkte 9 jaar op de dtp-afdeling van een verpakkingsdrukkerij en versterkte het productieteam van 3Plus in 2010. Ze is sterk in dtp, leerde de knepen van het vak in digitaal drukken en vormt een perfect team met David.

 

 

ONZE WAARDEN

We zeggen niet graag ‘neen’ tegen onze klanten. Op elke vraag is een antwoord te vinden, voor ieder probleem is er een oplossing.


We denken veel liever mee met onze klanten en leveranciers. Zij kunnen ons inspireren en wij delen onze ervaring graag met hen, zo wordt samenwerken voor iedereen een verrijkende ervaring. Onze klanten kunnen op ons rekenen. Beloftes worden nagekomen en deadlines worden gerespecteerd. 3Plus staat voor stiptheid, doorgedreven servicegerichtheid en oog voor kwaliteit.

 Respect voor collega’s, klanten en leveranciers wordt hoog in het vaandel gedragen. Zo dragen we op onze manier bij aan een aangename en vlotte samenwerking met prachtige eindresultaten aan drukwerken.

PIONIER IN DIGITALE DRUK

3Plus startte in 1995 als prepressbedrijf waar scans, kleurproeven en films werden gemaakt ter voorbereiding van drukken.


In 1999 besloot 3Plus zelf te gaan drukken en wel als een van de eerste bedrijven met digitaal drukken. We waren destijds een pionier in de markt en hebben onze kennis door de loop van de jaren verder uitgebouwd. Nog elke dag leren we bij, om onze klanten met de nodige deskundigheid te kunnen begeleiden. Met digitale druk kunnen we prachtig en betaalbaar drukwerk verzorgen.
We hopen en denken dat gedrukte media naast de digitale media (monitoren, computers, tablets, smartphones, ...) zal blijven bestaan en elkaar uitstekend kan aanvullen.

Wat vinden onze klanten:
  • "Correcte en snelle service, goede prijs-kwaliteit verhouding, duidelijke offertes en advies. Kwalitatief werk."

    Leen Depooter, Quod. voor de vorm.